Termeni şi condiţii

Introducere

Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.rokoko.ro , presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul nostru a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse. Va invitam sa cititi cu atentie capitolul Termeni si Conditii pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care finalizati o comanda.

Pentru a putea finaliza o comanda clientul trebuie sa accepte Termenii si Conditiile specificate in acest capitol, fiind necesara bifarea casutei de acceptare.
Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre vanzator fara a fi necesara o notificare prealabila a clientului. Clientul are acces permanent la termenii si conditiile utilizarii serviciilor si este obligat sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul nostru.

 

Definitii

Client – persoana fizica sau juridica ce vizualizeaza paginile acestui magazin online si care lanseaza o Comanda.

Vanzator – societatea comerciala ROKOKO FASHION SRL, cu sediul social in judetul Constanta, Municipiul Constanta, B-dul 1 Mai, Nr. 25, Bl. PF 10, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J13/956/2012 si RO29993271, Capital Social: 200 lei.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele iar Clientul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora conform detaliilor stabilite inainte de livrare.

Produse – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului.

Contract / Termeni si Conditii – o Comanda lansata de Client si confirmata de catre Vanzator. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul lansarii comenzii. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

DREPT DE PROPRIETATE

Site-ul www.rokoko.ro este detinut si operat in totalitate de catre SC ROKOKO FASHION SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul si structura site-ului, imaginile produselor, texte), fara acordul SC ROKOKO FASHION SRL este interzisa si va fi pedepsita conform legislatiei romane.
 

Comanda

Plasarea de comenzi prin intermediul formularului de comanda dispoibil online, plasarea de comenzi prin telefon sau via e-mail , reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

ROKOKO Fashion, isi rezerva dreptul de a anula comenzile care au caracter fraudulos.

 

Livrare

Termenul de livrare este de 24h-48h calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra.

Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

Livrarea produselor se face prin intermediul firmei de curierat rapid Nemo Express .Pentru comenzile sub 250 RON se achita o taxa de transport de 9,99 RON( TVA inclus, ramburs inclus)

Pentru comenzile  cu o valoare mai mare de 250 lei, ROKOKO Fashion va ofera transport gratuit prin curier valabil numai pe teritoriul Romaniei si doar in reteaua curierului. 

Factura de achizitie o veti primi la receptia coletului.

NOTA! in sate si comune pot aparea taxe suplimentare  

 

Plata

Plata se efectueaza

1. la receptia coletului catre curier prin sistemul ramburs.

2. prin banca – plata prin banca se face in avans. Fie faceti plata prin depunere la ghiseul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, daca beneficiati de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca iti vor fi furnizate de catre noi in cazul alegerii acestei optiuni dar ele pot fi consultate si la rubrica noastra de Contact

 

Returul produselor

Conform Art. 4 din Legea 130/2000 , clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia lor.Cumparatorul este obligat sa achite costul returnarii produselor. Contravaloarea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 30 zile de la returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clentului in termen de 15 zile, in cazul in care un asemenea cont este specificat.

 

Atentie !  Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Nu primim colete a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor. Nu primim colete cu ramburs!

 

Modalitati de efectuare a unui retur

1. Autentificare> Contul meu >Istoric comenzi > Detalii comanda > Bifati produsul dorit pentru retur > Din meniul « Alege o actiune » selectati optiunea « Returneaza produs(e) » > Bifati motivul returului > In campul « Informatii aditionale » specificati modalitatea returnarii contravalorii produsului ( fie prin mandat postal , fie prin transfer bancar in contul clientului ) > Finalizati cererea pentru retur

 

2. Servicii clienti > Returnari > Adaugare produs > Completati detaliile despre produs > In campul « Informatii aditionale » specificati modalitatea returnarii contravalorii produsului ( fie prin mandat postal , fie prin transfer bancar in contul clientului ) > Finalizati cererea pentru retur

In cazul in care intampinati dificultati nu ezitati sa contactati serviciul Relatii cu clientii la adresa office@rokoko.ro.

 

Anularea comenzilor

Comenzile pot fi anulate in maxim 2 ore de la finalizarea cumparaturilor prin folosirea formularului de Contact.

 

Dispozitii finale

ROKOKO Fashion isi rezerva dreptul de a efectua adaugiri, anulari, modificari asupra continutului produselor, preturilor, precum si asupra acestor Termeni si Conditii fara a fi necesara o notificare catre utilizatori.

 

Preturi

Preturile produselor afisate pe site includ toate taxele si sunt finale. Preturile afisate pot fi modificate fara nici o notificare prealabila , insa aceste schimbari nu vor afecta nicidecum comenzile deja confirmate.

 

Produse

Echipa ROKOKO Fashion depune toate eforturile de a prezenta cat mai fidel culorile produselor prezentate pe website. Va atragem atentia asupra faptului ca nuanta culorii pe care o vizualizati dumneavoastra depinde de specificatiile tehnice ale monitorului utilizat. Ca atare echipa ROKOKO Fashion nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel pentru eventualele diferente de culoare , intre cea de pe monitor si produsul in sine.

 

Protectia datelor personale

In conformitate cu Legea nr. 677 / 2001 , pivind protectia persoanelor cu privire la la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date , va informam ca echipa ROKOKO Fashion, va folosi datele cu caracter personal si libera circulatie a acestor date doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

 

S.C. ROKOKO FASHION S.R.L. este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 26987.

top