Despre

La Rokoko.ro intelegem moda intr-un mod diferit fata de celelalte magazine de profil. Conteaza hainele pe care le ai  dar mai cu seama cu ce, cand si cum alegi sa le accesorizezi. De aceea ne straduim sa iti oferim genti , posete, plicuri, accesorii si portofele intr-o gama variata de culori si modele pentru ca tu sa le combini intr-un stil unic, rafinat, indraznet si provocator.

Nu alege sa porti accesorii si genti intr-un stil majoritar acceptat , fii indrazneata si defineste-ti propriul stil combinand accesoriile noastre !

Daca la Rokoko.ro nu gasesti produse moderne , la preturi accesibile , care sa se regaseasca in garderoba oricarei femei de la clutch-ul auriu sau argintiu , plicul negru de seara pentru iesirile in oras cu prietenii , serile relaxate la un spectacol de teatru sau cocktail-urile mult asteptate pana la posetele medii sau supradimensionate, viu colorate sau in culori pastelate pentru tot ce plimbam dupa noi in timpul zilei sau ultimele must-have de sezon, atunci sugestiile si parerile tale sunt binevenite pentru a-ti satisface intr-o cat mai mare masura dorintele.

Informatii companie :

SC ROKOKO FASHION SRL

Sediul societatii :

Constanta , B-dul 1 Mai nr. 25 , Bl. PF10

Cod unic de inregistrare

29993271

Numar de inregistrare la Registrul Comertului :

J13/656/2012

Programul echipei Rokoko pentru suport telefonic:

Luni - Vineri: 09.00 – 18.00

Sambata : 09.00 – 15.00

Duminica : nu se preiau comenzi telefonic.

Suport:

E-mail : office@rokoko.ro

Telefon : 0730423923

top